Verzenden en retourneren

FAVORI MASTILO Piercing48

Wanner je een sieraad bij ons bestelt gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag. Toch kan het voorkomen dat het tot maximaal 3 werkdagen duurt voordat jouw bestelling verzonden wordt. Wanneer wij een bestelling ontvangen, wordt het bestelde sieraad vóór het verzenden nog een keer gereinigd. Dit doen wij met een krachtige, professionele stomer. Heb je aangegeven dat je titanium sieraad geanodiseerd (verkleurd) moet worden? Dan gebeurt dit vervolgens ook. Wij stomen het sieraad dan nog eens schoon. Wanneer je sieraad droog is, wordt het verpakt en indien je ervoor gekozen hebt – gesteriliseerd. 

Vervolgens wordt jouw bestelling met zorg ingepakt en opgestuurd.

 

Wij verzenden alle bestellingen met Track & Trace, via PostNL. Zo goed als al onze producten passen door de brievenbus en daarom kiezen wij voor een brievenbuspakket.

Wordt de bestelling te groot en past het niet meer door de brievenbus (aftercare, merchandise), dan komen er voor het verzenden extra kosten bij.

Bestellingen naar het buitenland worden altijd als pakket verstuurd.

Ook kan je er voor kiezen om je bestelling bij ons af te halen. Er zijn drie afhaalmogelijkheden:

 • Wil je je bestelling alleen ophalen? Stuur ons een mailtje om een afhaal afspraak in te plannen.
 • Wil je het sieraad door ons laten verwisselen? Dit doen wij kosteloos, je betaalt alleen de kosten van het bestelde sieraad. Boek via onze online agenda een afspraak en kies voor de optie: ” Webshop bestelling afhalen en sieraad laten verwisselen. Vermeld bij het opmerkingen veld jouw order nummer. Klik hier voor het online boeking systeem. 
 • Heb je een sieraad besteld en moet de piercing nog gezet worden? Boek dan een piercing afspraak voor het zetten van de gewenste piercing. Vermeld bij het opmerkingen veld jouw order nummer.

Ruilen of retourneren:

Alle sieraden worden schoon en geseald verzonden. Om hygiënische redenen mogen geopende artikelen of artikelen met een beschadigde verpakking niet retour worden genomen. Twijfel je of je het ontvangen product wil houden? Laat de verpakking dan gesloten!

Speciale bestellingen (custom orders, speciaal voor de consument, op maat bestelde artikelen) en geanodiseerde (naar wens verkleurde) sieraden kunnen door hun persoonlijke aard niet worden geruild of geretourneerd. 

Retour verzendkosten worden niet door Mastilo Studios gedekt en komen voor rekening van de consument. 

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na datum van ontvangst! Stuur ons een email om je retour aan te melden.

Aanvullende voorwaarden voor custom orders (op maat bestelde sieraden)

  1. De levertijd van op maat bestelde sieraden kan variëren tussen 3 weken en 6 maanden. Hier heeft Mastilo Studios geen invloed op.
  2. Bij het plaatsen van een bestelling voor een sieraad op maat wordt een aanbetaling van 50% van het totale bedrag gevraagd.
  3. Na het voldoen van de aanbetaling worden de artikelen besteld bij de desbetreffende leverancier.
  4. De consument wordt op de hoogte gehouden over de verwachte levering.
  5. Wanneer het sieraad door Mastilo Studios is ontvangen, wordt direct contact ogenomen met de consument.
  6. Het resterende bedrag dient de consument binnen een termijn van 30 dagen aan Mastilo Studios te voldoen.
  7. Wanneer het volledige bedrag is betaald, wordt het sieraad opgestuurd of kan het worden afgehaald in de studio.
  8. Op maat bestelde sieraden kunnen, door hun persoonlijke aard niet worden geretourneerd of geruild.
  9. Wanneer je binnen 14 dagen na aanbetaling toch afziet van de koop, wordt 20% van het aanbetaalde bedrag in rekening gebracht. Dit om de gemaakte administratiekosten te dekken. De rest van het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer.
  10. Wanneer je later dan 14 dagen na aanbetaling toch afziet van de koop, wordt 100% van het aanbetaalde bedrag in rekening gebracht.