Oorpiercing sieraden

Oorpiercing sieraden

Hummingbird Anatometal YG
Hummingbird – YG
100.00
Product bekijken
Hummingbird Anatometal
Hummingbird – WG
110.00
Product bekijken
marquise fan anatometal YG
Marquise fan – YG
125.00
Product bekijken
marquise fan anatometal
Marquise fan – WG
130.00
Product bekijken
LeRoi bead ring niobium
Haute Couture – bead seam ring
135.00
Product bekijken
BVLA Janna hammered WG
BVLA – Janna – Hammered – WG
430.00
Product bekijken
BVLA Janna hammered YG
BVLA – Janna – Hammered – YG
405.00
Product bekijken
Anatometal Bee WG
Bee – WG
115.00
Product bekijken
Anatometal marquise bezel
Marquise bezel end – WG
55.00 - 80.00
Product bekijken
Anatometal marquise bezel YG
Marquise bezel end – YG
50.00 - 65.00
Product bekijken
Anatometal disc YG
Disc – YG
80.00 - 100.00
Product bekijken
black niobium ball
Threaded ball – Black niobium
35.00
Product bekijken

Oorpiercings zijn HOT! Steeds meer mensen hebben er één of vaak wel meer. Soms ook hele oren vol, prachtig gestyled met sieraden die elkaar perfect aanvullen.  

Oorpiercings zijn een perfecte manier om een stijlvol statement te maken en jezelf te onderscheiden met jouw persoonlijke look. Of het nu gaat om jouw eerste oorlelpiercing, een kraakbeen piercing of je volledige oorstyling – piercings zijn een vorm van zelfexpressie. De keuze in sieraden is enorm en tegenwoordig hoef je niet meer te wachten tot volledige genezing om je droomsieraad eindelijk te kunnen dragen.  

Verschillende oorpiercings 

De meest bekende oorpiercings zijn de oorlel– en de helixpiercing.  Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als het gaat om het piercen van je oor. De tragus, flat, daith, rook, forward helix, conch, industrial, anti-helix, anti-tragus en de vele variaties van deze piercings.  

Een oorlel kan op verschillende plekken gepiercet worden, denk aan de stacked lobe maar ook aan de transverse lobe. De helix kan horizontaal, verticaal maar ook verstopt onder de bovenste helixrand zijn – de zogenaamde hidden helix. Iedere anatomie is uniek en wij houden ervan om een unieke look te creëren door de verschillende opties te laten zien en te werken met wat jouw anatomie ons biedt.   

Soorten oorpiercing sieraden  

Voor de verschillende oorpiercings zijn er ook veel en verschillende soorten piercingsieraden.  

Labret, rechte of gebogen barbell staafjes in verschillende lengtes met ends (voorkantjes) met of zonder steenzettingen. Seamless (buig)ringetjes en clickers. Minimalistisch of juist opvallend. Van een simpelere look met plane balletjes, vormpjes, zirkonia’s en synthetische opalen tot clusters van bloemen, sieraden met kettingen, diamanten en andere edelstenen. 

Voor elke anatomie is er weer wat anders nodig en voor iedere persoonlijke smaak is er bij Mastilo Studios voldoende te vinden. 

Initiële oorpiercing sieraden  

Wij kiezen altijd een sieraden lengte aan de hand van de anatomie en de plek die gepiercet wordt. Wij houden rekening met zwelling en daarvoor geven wij de wond genoeg (maar ook zeker niet te veel) ruimte om de initiële zwelling op te vangen. Wanneer de zwelling verdwijnt is het belangrijk het extra lange staafje te laten vervangen voor een korter, passend sieraad zodat de wond rustig verder kan genezen. De mooie end (het voorkantje) behoud je, alleen het staafje wordt vervangen.  

De enige oorpiercing die altijd direct gezet wordt met een ring is de daith piercing. Bij veel andere oorpiercings kan er na genezing gewisseld worden naar een ring, als dat de wens is.  

Kettingen en hangertjes  

Ook kan je ervoor kiezen om met kettingen en hangertjes te werken. In de meeste gevallen kan een ketting pas na volledige genezing aan je oor piercing sieraad worden toegevoegd, maar er bestaan ook oorpiercing sieraden met hangertjes en kettinkjes die direct bij het piercen gebruikt kunnen worden.  

Belangrijk hierbij is dat de sluiting van de ketting (een O-ring) niet direct tegen de wond aan zit maar aan het sieraad zelf is bevestigd. Extra hangertjes en kettinkjes die om het staafje heen of om een oorpiercing heen worden bevestig, kunnen gedragen worden wanneer de wond geheeld is. De heling van de meeste kraakbeen piercings duurt gemiddeld 6-9 maanden, piercings in de oorlel genezen sneller.  

Oorpiercingsieraden bij Mastilo Studios 

Alle sieraden die je in onze webshop vindt zijn van de allerhoogste kwaliteit die de piercing industrie kent en van materialen die gemaakt zijn om in het lichaam te kunnen verblijven (biocompatible). Onze titanium collectie bestaat uitsluitend uit sieraden van implant grade titanium met de juiste, door de APP (Association of Professional Piercers) gecontroleerde certificaten. Al onze gouden sieraden zijn nikkel- en cadmiumvrij. Ze zijn gemaakt van 14k of 18k massief goud, zijn met de hand gepolijst en perfect afgewerkt. Wij werken met de mooiste merken waaronder BVLA, Anatometal, Pupil Hall en meer.  

Onze sieraden collectie wordt voortdurend aangevuld met nieuwe designs, bekijk hier onze huidige oorpiercing sieraden collectie.  

Oorpiercing laten zetten bij Mastilo Studios 

Voor het zetten van je oorpiercing kan je terecht in onze studio in Ede. Wij kiezen ervoor om alleen op afspraak te werken zodat jij de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en daarmee de beste ervaring.  

Ben je klaar voor je volgende oorpiercing? Boek je afspraak snel en gemakkelijk via ons online booking systeem. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Wij zorgen ervoor dat jouw piercing afspraak een feestje wordt en jij met een prachtige oorpiercing de studio verlaat.