Buddha Jewelry Organics

Buddha Jewelry Organics

GoodAsHell WG.jpg
Good as Hell – WG
230.00
Product bekijken
GoodAsHell YG.jpg
Good as Hell – YG
230.00
Product bekijken
foto2189
Moet – White CZ – WG
290.00
Product bekijken
staxx black
Staxx – Black Spinel – WG
190.00
Product bekijken
staxx black
Staxx – Black Spinel – YG
190.00
Product bekijken
foto1773 1
Zuri seamring
275.00
Product bekijken
foto1776 1
Audrey seamring
445.00
Product bekijken
foto1777 1
Sophia seamring
390.00
Product bekijken
foto1761 1
Auralie
320.00
Product bekijken
foto1759 2
Vortex
155.00
Product bekijken
foto1767 1
Etoile
225.00
Product bekijken
foto1764 1
Sutton
195.00
Product bekijken

Buddha Jewelry

Buddha Jewelry, ook bekend als Buddha Jewelry Organics, is een vooraanstaand merk in de wereld van piercing sieraden. Het merk heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd, vooral dankzij de uitgebreide collectie sieraden voor uitgerekte oorlellen. Tegenwoordig ligt de focus vooral op massief gouden piercing sieraden met creatieve en verfijnde designs. De evoluerende collecties bieden een steeds veelzijdiger assortiment aan sieraden.

Lange geschiedenis

Buddha Jewelry heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 20 jaar geleden. Het merk zag het levenslicht in 2002 tijdens een inspirerende reis naar Bali, waar de oprichters werden geïnspireerd door de lokale ambachten en culturele diversiteit. De oorspronkelijke bekendheid werd gevestigd door de sieraden voor uitgerekte oorlellen, maar in de loop der jaren heeft het merk zich verder ontwikkeld en biedt het nu een breed scala aan piercing sieraden met unieke designs, vaak gezet met Swarovski stenen en diverse edelstenen.

Kenmerken

Een opvallend kenmerk is het ontbreken van schroefdraad in hun piercing sieraden. Terwijl veel merken schroefdraad gebruiken voor sluitingen, herken je bij Buddha Jewelry juist de elegantie van naadloze ontwerpen. Dit zorgt voor een comfortabele draagervaring zonder compromis op stijl.

Bij Mastilo Studios in Ede verwelkomen we je graag om onze prachtige collectie sieraden te ervaren. Of je nu online wilt winkelen of persoonlijk wilt komen kijken, wij staan voor je klaar. We begrijpen dat het kiezen van het perfecte piercing sieraad een persoonlijke reis is. Ons team staat klaar om je te begeleiden, je opties te laten zien en te helpen bij het vinden van het juiste stuk dat bij jou past.

Buddha Jewelry bekijken

Klaar om jouw piercing sieradenverzameling uit te breiden of om die perfecte nieuwe aanvulling te vinden? Boek nu je shopping afspraak en bezoek onze piercing studio in Ede. Heb je nog vragen over onze collectie sieraden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.