Modern Mood

Modern Mood

foto2055
Pippa Diamond & Baby Pink Sapphire – WG
295.00
Product bekijken
IMG 8792
Sliding bezel chain – Chrysoprase
160.00
Product bekijken
foto2056
Tres Mini – Opal – YG
295.00
Product bekijken
Ayla modern mood black diamond
Ayla – Black Diamond – YG
230.00
Product bekijken
Ayla modern mood diamond
Ayla – White Diamond – YG
230.00
Product bekijken
foto2069
Pippa Dot – Opal – YG
205.00
Product bekijken
Nina Modern mood black diamond
Nina – Black Diamond -YG
245.00
Product bekijken
Nina Modern mood
Nina – White Diamond – YG
245.00
Product bekijken
foto2072
Pippa Diamond & Pink Chalcedony – YG
365.00
Product bekijken
foto2071
Pippa Diamond & Pearl – YG
290.00
Product bekijken
celeste modern mood
Celeste – YG
250.00
Product bekijken
foto2059
Fan Sol – YG
230.00
Product bekijken

Modern Mood

Modern Mood Body Jewelry is ontstaan vanuit een diepe passie om mensen te helpen zich op hun best te voelen. De oprichters, Monica en Michelle, hebben een educatieve achtergrond in edelsteenkunde als afgestudeerde gemologen (GIA Graduate Gemologist), metaalsmeedkunst en sieraden maken.

Na hun samenwerking in een traditionele juwelierszaak hebben ze de gedurfde stap gezet naar hun meest creatieve onderneming tot nu toe: het ontwerpen van unieke, hoogwaardige lichaamspiercing-sieraden.

Toewijding aan stijl

Modern Mood Body Jewelry is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van piercing sieraden van ongeëvenaarde kwaliteit. Hun collectie omvat prachtige 14k gouden piercing sieraden, die worden verrijkt met schitterende edelstenen en echte diamanten. Het niveau van vakmanschap dat in elk stuk wordt gestopt, is werkelijk bewonderenswaardig. Elk sieraad vertelt een verhaal van toewijding aan stijl, kwaliteit en elegantie.

Wat ze nog specialer maakt, is hun toewijding aan de gezondheid en het welzijn van hun klanten. Alle sieraden zijn gecertificeerd nikkel- en cadmiumvrij, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de schoonheid van hun creaties. Dit is vooral belangrijk voor piercingsieraden, aangezien ze direct in contact komen met je huid.

Tijdloze schoonheid

Het ontdekken van Modern Mood Body Jewelry is als het betreden van een wereld van tijdloze schoonheid en zelfexpressie. Hun sieraden zijn meer dan alleen decoraties; ze zijn een manier om je persoonlijkheid te laten schitteren en je innerlijke schoonheid te accentueren. Elk sieraad belichaamt de perfecte balans tussen stijl en kwaliteit, en is gecertificeerd nikkel- en cadmiumvrij.

Modern Mood bekijken

Bent jij klaar om de wereld van Modern Mood Body Jewelry te verkennen en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen? Maak nu een afspraak in onze studio in Ede en maak kennis met ons assortiment prachtige 14k gouden piercing sieraden, verrijkt met de mooiste edelstenen en diamanten. Kom langs en geef je stijl een unieke touch. Reserveer vandaag nog jouw afspraak voor tijdloze elegantie.