Pupil Hall

Pupil Hall

Family Ghost - Moss Agate
Family Ghost – Moss Agate – YG
270.00
Product bekijken
Pupil Hall Family Ghost tourmalinated quartz YG
Family Ghost – Rustic Black Tourmalinated Quartz – YG
270.00
Product bekijken
Pupil Hall Family Ghost tourmalinated quartz
Family Ghost – Rustic Black Tourmalinated Quartz – WG
270.00
Product bekijken
Pupil Hall bitty star
Star – YG
80.00
Product bekijken
Pupil Hall bitty star
Bitty Star – YG
80.00
Product bekijken
Pupil Hall ticker
Ticker – YG
80.00
Product bekijken
Pupil Hall 1000% Kashmir Blue
1000% – Kashmir Blue Topaz – YG
335.00
Product bekijken
Pupil Hall 1000% Forest Green Topaz
1000% – Forest Green Topaz – YG
335.00
Product bekijken
Pupil Hall ticker charm red
Ticker charm – Red – YG
230.00
Product bekijken
Pupil Hall ticker charm red WG
Ticker charm – Red – WG
230.00
Product bekijken
Pupil Hall New thing seam star - YG
New Thing Seam – Star – YG
380.00
Product bekijken
Pupil Hall New thing seam star - WG
New Thing Seam Star – WG
380.00
Product bekijken

Pupil Hall is het sieradenmerk voor wie op zoek is naar een unieke stijl. Handgemaakte gouden sieraden, schitterend bezet met echte diamanten en een verscheidenheid aan kostbare edelstenen. Als jij op zoek bent naar sieraden die een statement maken en een ongeëvenaarde uitstraling bieden, dan zijn de creaties van Pupil Hall precies wat je zoekt.

Beperkte oplage

Onze collectie is zeer exclusief, met slechts beperkte aantallen beschikbaar. Met liefde vervaardigde ontwerpen komen tot leven in de ateliers van New York en Colorado. Doordat er slechts een beperkt aantal stuks beschikbaar is, ben je verzekerd van een onderscheidende stijl die je onderscheidt van de massa.

Pupil Hall heeft de wereld van piercingsieraden getransformeerd met haar beperkt verkrijgbare gouden creaties. Het merk brengt frisse en creatieve ideeën naar de piercingindustrie, en we zijn trots om een van de weinige Europese aanbieders te zijn van deze unieke sieraden.

Elegant en duurzaam

Onze Pupil Hall-collectie toont delicate, elegante en complexe ontwerpen. Elk sieraad is vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen en ontworpen om jarenlang zijn charme te behouden. Elk stuk is een getuigenis van de toewijding om de meest schitterende ontwerpen te creëren. Gun jezelf de luxe van een Pupil Hall-sieraad en ervaar de ware betekenis van raffinement.

Verwen jezelf met de tijdloze elegantie. Onze collectie is slechts een klik verwijderd. Ontdek de magie van handgemaakte gouden sieraden met echte diamanten en edelstenen. Winkel nu in onze webshop en voeg een vleugje exclusiviteit toe aan je persoonlijke stijl.

Pupil Hall bekijken

Ontdek de betoverende wereld van onze sieraden! Maak nu een afspraak in onze studio in Ede en maak kennis van deze handgemaakte gouden sieraden, bezet met echte diamanten en edelstenen. Kom langs en geef je stijl een unieke touch. Reserveer vandaag nog jouw afspraak voor tijdloze elegantie.