BVLA

BVLA

BVLA snail
BVLA Snail – WG
190.00
Product bekijken
foto2367
BVLA – Cab Prong – Peach Chalcedony – WG
255.00
Product bekijken
foto2365
BVLA – Cab Prong – Moss Agate – WG
240.00 - 275.00
Product bekijken
foto2369
BVLA – Cab Prong – Peach Chalcedony – YG
255.00
Product bekijken
foto2361
BVLA – Cab Prong – Rose Quartz – YG
210.00 - 220.00
Product bekijken
foto2358
BVLA – Cab Prong – Rose Quartz – WG
210.00 - 220.00
Product bekijken
foto2364
BVLA – Cab Prong – Moss Agate – YG
240.00
Product bekijken
BVLA Mini Wisteria
BVLA – Mini Wisteria – YG
290.00
Product bekijken
BVLA Mini Wisteria
BVLA – Mini Wisteria – WG
310.00
Product bekijken
BVLA Sophie tear
BVLA – Sophie Tear – White Diamond – WG
245.00
Product bekijken
BVLA Sophie tear
BVLA – Sophie Tear – White Diamond – YG
235.00
Product bekijken
foto2339
BVLA – Small Sunray – Rainforest Topaz – WG
175.00
Product bekijken

BVLA sieraad

BVLA sieraden zijn ongekend populair en daar zijn natuurlijk belangrijke redenen voor te noemen. Elk sieraad van dit merk is volledig met de hand gemaakt en met een zeer scherp oog voor detail. Een BVLA piercingsieraad is niet zomaar een sieraad, maar is een kunstwerk waar met veel liefde en passie aan gewerkt is. Dat zie je, dat merk je en dat voel je. Wil je ook graag een bijzonder sieraad dragen? Browse dan tussen onze BVLA collectie of boek je shopping afspraak en kom langs bij Mastilo Studios in Ede. Zoek je iets specifieks of wil je een sieraad bestellen? Neem contact met ons op.

Hoge kwaliteit

Als toonaangevende ontwerper en fabrikant van hoogwaardige body jewelry biedt BVLA duizenden originele ontwerpen in een breed scala aan materialen, waaronder goud en platinum. Elk stuk wordt met liefde ontworpen en met de hand gemaakt, met aandacht voor detail en vakmanschap. Van prachtige edelstenen tot unieke texturen en vormen, deze sieraden zijn een perfecte manier om je persoonlijkheid te uiten en je stijl te versterken. Maak een statement met BVLA en ervaar de ultieme kwaliteit in body jewelry.

Jouw BVLA sieraad dragen als kunst

Elk piercing sieraad is een klein kunstwerkje dat je op je lichaam meedraagt. Met een BVLA piercing sieraad wordt dit gevoel nog verhoogd door het feit dat jouw sieraad volledig met de hand gemaakt is. Het is een stukje kunst dat met veel precisie en passie is gemaakt uit de beste materialen. Natuurlijk heb je eindeloos veel keuze als het gaat om de uitstraling van jouw piercing. Alleen de collectie edelstenen is al uitzonderlijk gevarieerd, met onder meer zirkonium, diamanten, saffier, opaal en robijn. Met BVLA kun je dus altijd helemaal uit gaan van je eigen smaak en stijl. Natuurlijk helpen wij je graag bij het maken van je keuze voor een sieraad als je er zelf niet helemaal uit komt. Wij denken met je mee en bieden je een professioneel advies.

Een uniek BVLA sieraad?

Hebben deze mooie sieraden ook jouw interesse gewekt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Browse dan tussen onze BVLA collectie of boek je shopping afspraak en kom langs bij Mastilo Studios in Ede. Wij staan graag voor je klaar. Je bent bij ons welkom voor het laten zetten van diverse piercings en het uitzoeken van nieuwe sieraden en upgraden van je bestaande piercings. Je wordt geholpen door één van onze professionele piercers – Lina en Jess. Wil jij meer weten over de onze sieraden of het laten zetten van een piercing? Neem dan gerust contact met ons op.