Over ons

Wij werken uitsluitend met kwaliteit piercing sieraden met inwendig schroefdraad en sieraden zonder schroefdraad (threadless).

Onze titanium sieraden zijn gemaakt van gecontroleerd en gecertificeerd implanteerbaar materiaal dat voldoet aan de ASTM international normen. De gouden sieraden in onze webshop zijn nikkel- en cadmiumvrij, gemaakt van 14k of 18k massief goud, met de hand gepolijst en van de allerhoogste kwaliteit.

 

piercing mastilo studios
piercing zetten ede

Piercing laten zetten

Je wordt gepiercet door Lina. Professionele piercer sinds 2012 en altijd op zoek naar meer kennis op het gebied van bodypiercing, anatomie en piercingsieraden. Lina blijft op de hoogte van de nieuwste piercingtechnieken en laat zich regelmatig bijscholen door het bijwonen van verschillende piercinggerelateerde seminars en conferenties.

Lina is één van de paar APP leden in Nederland (Association of Professional Piercers) en lid, bestuurslid en co-founder van APP Benelux. Twee organisaties die veilig piercen, hoogste hygiëne- en kwaliteit standaarden promoten.

Lina neemt ruim de tijd voor je. Ze luistert naar jouw wensen en kijkt naar de anatomie en de verschillende piercing mogelijkheden. Zodat je uiteindelijk de piercing krijgt die het beste bij jou, jouw wensen en lifestyle past. De nazorg wordt uitgebreid besproken en jouw vragen worden beantwoord.

Verzenden

Wanneer je een sieraad bij ons bestelt gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag. Toch kan het voorkomen dat het tot maximaal 3 werkdagen duurt voordat jouw bestelling verzonden wordt. Wanneer wij een bestelling ontvangen, wordt het bestelde sieraad vóór het verzenden nog een keer gereinigd. Dit doen wij met een krachtige, professionele stomer. Heb je aangegeven dat je titanium sieraad geanodiseerd (verkleurd) moet worden? Dan gebeurt dit vervolgens ook. Wij stomen het sieraad dan nog eens schoon. Wanneer je sieraad droog is, wordt het verpakt en indien je ervoor gekozen hebt – gesteriliseerd. 

Vervolgens wordt jouw bestelling met zorg ingepakt en opgestuurd.

nazorg piercing

Piercing nazorg

Een wond geneest in vier fases: de hemostase (bloedingsfase), reactiefase, regeneratiefase en de rijpingsfase. Een piercingwond moet deze vier fases doorlopen met een sieraad dat de wond steeds openhoudt. Hierdoor duurt de genezing van een piercing een stuk langer en heeft het een goede nazorg nodig.

Je lichaam moet hard aan het werk om nieuwe bloedvaten, basaalcellen, dekweefsel, collageen en uiteindelijk granulatieweesfel aan te maken om zo de wond af te sluiten. Dit allemaal moet om het sieraad heen gebeuren, het nieuwe weefsel wordt als een tunneltje om je sieraad heen aangemaakt en duurt het daarom langer dan een normale wond, meestal enkele maanden of langer.

Ruilen en retourneren

Alle sieraden worden schoon en geseald verzonden. Om hygiënische redenen mogen geopende artikelen of artikelen met een beschadigde verpakking niet retour worden genomen. Twijfel je of je het ontvangen product wil houden? Laat de verpakking dan gesloten!